Logi sisse

Unustasin parooli

Statistics
Kokku on 122 liitunud kasutajat
Uusim liitunud kasutaja on Arinaa Meliza Were

Kasutajad on postitanud 9471 teadet in 291 subjects

You are not connected. Please login or register

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1 Lõpp on Kolm Jan 11, 2012 8:25 am

Romy Light

Libahunt
Libahunt
Romy seisis kõrgel müüril. Äärele ohtlikult lähedal. Üle nooruki põskede veeresid suured pisarad, mis jätsid näole tumedad juttid. Tumedapäine nooruk põimis käed endale ümber, huuled moodustamas hääletult sõnu. Romy hingas sügavalt sisse ning astus müürilt alla. Tüdruk lendas kaelamurdval kiirusel maapinna poole.

Vaata kasutaja profiili

2 Re: Lõpp on Nelj Jan 12, 2012 2:44 pm

Ben Bruce

Libahunt
Libahunt
Ben nägi mida Romy teha proovis ning jooksis talle alla ja püüdis ta endale sülle ''Ma tean mida sa nüüd tegema hakkad, küsimused: Miks sa mu ära päästsid? Mis sul viga on, ja nii edasi, aga ma lasen su lahti siis kui sa ütled põhjuse miks sa seda teha proovisid.'' jutustas Ben vaadates Romy'le silma.

Vaata kasutaja profiili

3 Re: Lõpp on Nelj Jan 12, 2012 3:09 pm

Romy Light

Libahunt
Libahunt
Romy raputas nuuksudes pead peksdes ennast oma pikkade juustega. Tüdruk pigistas silmad kinni. Ta tahtis ju minema oli seda liiga palju palutud?"Miks?"nuuksatas Romy.

Vaata kasutaja profiili

4 Re: Lõpp on Reede Jan 13, 2012 8:01 pm

Ben Bruce

Libahunt
Libahunt
''Miks ma sinust hoolin? Sest sa tundud tore ja oled mulle nagu õde.'' naeratas Ben kergelt.

Vaata kasutaja profiili

5 Re: Lõpp on Reede Jan 13, 2012 8:46 pm

Romy Light

Libahunt
Libahunt
Romy peitis näo kättese."Ma ei jõua enam,"sosistas tüdruk.

Vaata kasutaja profiili

6 Re: Lõpp on Laup Jan 14, 2012 7:51 pm

Ben Bruce

Libahunt
Libahunt
''Mida sa ei jõua?'' küsis Ben ehmunult.

Vaata kasutaja profiili

7 Re: Lõpp on Esm Jan 16, 2012 10:20 am

Romy Light

Libahunt
Libahunt
Romy raputas ainult pead ja lõpetas nuuksumise.

Vaata kasutaja profiili

8 Re: Lõpp on Kolm Jan 18, 2012 4:41 pm

Ben Bruce

Libahunt
Libahunt
''Ma ei lase sind ennem lahti kui sa lubad, et sa nii enam ei tee.'' ütles Ben kindlalt.

Vaata kasutaja profiili

9 Re: Lõpp on Kolm Jan 18, 2012 7:36 pm

Romy Light

Libahunt
Libahunt
"Ma ei luba midagi,"raputas Romiina pead. Kõigele olid põhjused, aga ise asi oli see, kas need olid piisavad, et endalt elu võtta, aga on asju, mida ei ole lihtsalt võimalik lahendada.

Vaata kasutaja profiili

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]